Samen met meer dan 133.000 gezinnen in Vlaanderen geef je zo een duidelijk signaal dat ook jij natuur belangrijk vindt. Als Natuurpunt-lid geniet je bovendien van allerlei voordelen:

kamsalamanderklein

  • Je ontvangt een welkomstpakket met daarin onder meer een boeiende Natuurpuntwandel- en fietsgids met  uitgestippelde wandelingen en fietsroutes in onze mooiste natuurgebieden.
  • Je ontvangt 4 keer per jaar het ledentijdschrift van onze afdeling De Karekiet en het Natuurpunt Nationaal tijdschrift Natuur.blad.
  • Je krijgt 10% ledenkorting in de Natuurpunt- winkel.
  • Je krijgt korting bij een aantal bedrijven
  • Je kan gratis deelnemen aan onze talrijke activiteiten

Het lidgeld bedraagt 38.00 € per gezin per kalenderjaar.

Voordelig abonnement op Natuur.focus en/of Natuur.oriolus

Leergierige leden van Natuurpunt kunnen zich abonneren op twee of meer gespecialiseerde tijdschriften. Natuur.oriolus brengt uitgebreide informatie over ornithologie (vogelstudie), terwijl Natuur.focus dieper ingaat op andere aspecten van de natuur en op ervaringen met natuurbeheer.

De prijzen van een abonnement op één van beide of beide vind je de op natuurpunt website.


Hoe word ik lid?

Word lid via deze link.


Frequent gestelde vragen

Hoe lid worden in het buitenland?

Schrijf het gepaste bedrag over op rekening van Natuurpunt, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen, met vermelding "Nieuw lid ". IBAN: BE17 2300 0442 3321, BIC: GEBABEBB. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het welkomstpakket en alle volgende tijdschriften.  Wil je je graag abonneren op Natuur.Focus of Natuur.Oriolus?
Voor een abonnement op één van beide stort je 8,5 € bovenop je lidgeld met vermelding van "Nieuw lid+Natuur.Focus" of "Nieuw lid+Natuur.Oriolus". Als je je op beide abonneert, stort je 14,5 € extra met vermelding "Nieuw lid+Natuur.Focus+Natuur.Oriolus

Voor de jongsten: word lid van JNM – Jeugdbond voor Natuur en Milieu.

Via deze link kom je op hun website.

Hoe verleng ik mijn lidmaatschap?

Via domiciliëring gebeurt dit automatisch.

Zo je niet met domiciliëring werkt wacht je tot het laatste nummer van Natuur.blad van het jaar; daarin vind je een overschrijvingsformulier om je lidgeld te betalen.