Nieuwe Template

 

Op het moment dat je dit leest heb je het allicht al gezien, de website zit in een nieuw kleedje. Achter de schermen werd dit al even voorbereid, maar sinds gisteren avond staat de nieuwe layout ook online.

We hebben ons best gedaan om alle fouten die hier mogelijk uit voort komen, vooraf op te lossen. Maar mogelijk hebben we iets over het hoofd gezien. Mocht je fouten tegen komen, waarvan je denkt dat we ze niet gezien hebben, stuur dan een e-mail via de module rechts boven in het menu. Geef zo duidelijk mogelijk wat de fout juist inhoudt en voeg bij voorkeur een link toe naar het artikel of de locatie waar de fout zich voordoet.

 

Vooraankondiging vogelcursus 2018

Vogels kijken is populair. Voor elke beginnende vogelkijker is het echter belangrijk om een goede basis te krijgen aangereikt, waarop je kan verder bouwen.

Zelfs voor de al overtuigde vogelaars zijn er nog uitdagingen, zoals het herkennen van vogelzang. Daarom organiseren we deze winter een vogelcursus die zich toespitst op de algemene soorten van tuin en park. Tegen volgende zomer schijnt er licht door het doolhof van vogelgeluiden. Mis deze kans niet.

De lessen gaan door op 18/01, 01/02 en 15/02/2018, telkens om 19:30u in zaal de Herderin (Lier). De praktijkles vindt plaats op 04.03. De locatie wordt nog bepaald, maar zal waarschijnlijk in de buurt van Lier zijn.

Geïnteresseerd? Deelname meedelen aan Peter Tibax: 0499 187711 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. kostprijs: 15 euro, ter plaatse te betalen.

Mogelijke hinder

Beste bezoeker,

door de vernieuwing van de layout zijn sommige pagina's of functies tijdelijk niet beschikbaar. We proberen alleszins de kalender en belangrijke delen zoveel als mogelijk wel online te houden in de overstap.

Wij danken jullie alvast voor het begrip.

Groeten,

De webmasters

Laatste nieuws van de update

Achter de schermen is er nog wat gewerkt aan de problemen die ontstaan zijn bij het updaten van de software van de site. Nu zou zo goed als alles weer online moeten zijn.

Als je toch nog problemen zou tegenkomen, dan mag je die altijd melden via deze module. Vul bij het onderwerp 'Probleem website' in en dan komt het automatisch bij de juiste mensen terecht.

Nogmaals dank voor jullie begrip en bij deze ook meteen bedankt voor het melden van eventuele problemen.

Update

Binnenkort zal de website vernieuwd worden. In eerste instantie vooral achter de schermen, nadien zal ook de layout aangepakt worden.

Mogelijk gaat dit gepaard met het enige tijd offline zijn van de site of van bepaalde onderdelen. Wij willen ons alvast excuseren voor mogelijke ongemakken.

Update van de update

De eerste stap van de update is achter de rug. Dat betekent dat de software geupdate is naar de nieuwste versie en dat we weer online zijn.

Helaas zijn de menu's Activiteiten en Foto's niet helemaal compatibel met deze nieuwe versie. Om problemen te voorkomen hebben we het menu foto's even offline gehaald. Het menu activiteiten staat wel online, maar geeft een kleine error. Klik links in het menu om naar het gewenste item te gaan.

We zoeken naar een oplossing zodat we alles zo snel mogelijk weer online hebben.

Ondertussen danken we jullie voor jullie begrip.

De Webmasters

Vernieuwing website

Binnenkort zal de website vernieuwd worden. In eerste instantie zal dat vooral achter de schermen gebeuren. Nadien waarschijnlijk ook visueel.

Dit kan enige ongemakken met zich meebrengen. In het slechtste geval is de website enige tijd offline. Wij willen ons alvast excuseren voor mogelijke storingen en hopen op uw begrip.

Notenolie in aantocht

Lieve mensen

Op 9 april gaan we onze, ondertussen bekende , natuurpunt- notenolie ophalen in de Laermolen en vanaf Pasen kan je ze weer kopen.
Reserveren kan vanaf nu al.

De olie wordt zoals vorig jaar aangeboden in flesjes van ¼ l en kost €7 per flesje.

Zoals je waarschijnlijk al weet: alleen voor koude bereidingen, de olie blijft zeker een jaar goed , bevat geen kleur- of bewaarstoffen en
is super lekker én gezond! Wat wil je nog meer!

Een gouden tip: als je ergens op bezoek gaat vergeet dan voor één keer de klassieke pralines en bloemen, maar doe een flesje notenolie cadeau!
Je zult er zeker mee scoren.

Je mag deze mail gerust doorsturen naar familie en vrienden.

Hartelijk dank in naam van natuurpunt en tot ziens hier of daar!

Herman en Rosemie - Torenvenstraat 59 Kessel    
03/ 489 28 86