Samen met meer dan 80.000 gezinnen in Vlaanderen geef je zo een duidelijk signaal dat ook jij natuur belangrijk vindt. Als Natuurpunt-lid geniet je bovendien van allerlei voordelen:kamsalamanderklein

  • Je ontvangt een welkomstpakket met daarin onder meer een boeiende Natuurpuntwandel- en fietsgids met  uitgestippelde wandelingen en fietsroutes in onze mooiste natuurgebieden.
  • Je ontvangt 4 keer per jaar het ledentijdschrift van onze afdeling De Karekiet en het Natuurpunt Nationaal tijdschrift Natuur.blad.
  • Je krijgt 10% ledenkorting in de Natuurpunt- winkel.
  • Je krijgt korting bij een aantal bedrijven
  • Je kan gratis deelnemen aan onze talrijke activiteiten

Het lidgeld bedraagt 27.00 € per gezin per kalenderjaar.

Voordelig abonnement op Natuur.focus en/of Natuur.oriolus

Leergierige leden van Natuurpunt kunnen zich abonneren op twee of meer gespecialiseerde tijdschriften. Natuur.oriolus brengt uitgebreide informatie over ornithologie (vogelstudie), terwijl Natuur.focus dieper ingaat op andere aspecten van de natuur en op ervaringen met natuurbeheer. De kostprijs van een abonnement op één van beide bedraagt 8,50 €. Wie op beide abonneert, krijgt een gunsttarief en betaalt slechts 14,50 €.


Hoe word ik lid?

Word lid via de knop hieronder. Vul het formulier in en verstuur het. Als je voor domiciliëring kiest, druk het dan af, zet er met balpen een handtekening onder en verklaar zo dat je akkoord gaat met de jaarlijkse domiciliëring van het lidgeld. Stuur het naar Natuurpunt – ledenadministratie, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen. Doe je het liever via overschrijving noteer dan het rekeningnummer en schrijf het verschuldigde bedrag over. Bij ontvangst van je formulier word je meteen ingeschreven als lid en ontvang je het welkomstpakket en alle volgende tijdschriften.

Word lid en druk op de knop!


Frequent gestelde vragen

Hoe lid worden in het buitenland?

Schrijf 27 euro over op rekening van Natuurpunt, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen, met vermelding "Nieuw lid ". IBAN: BE17 2300 0442 3321, BIC: GEBABEBB. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het welkomstpakket en alle volgende tijdschriften.  Wil je je graag abonneren op Natuur.Focus of Natuur.Oriolus?
Voor een abonnement op één van beide stort je 8,5 € bovenop je lidgeld met vermelding van "Nieuw lid+Natuur.Focus" of "Nieuw lid+Natuur.Oriolus". Als je je op beide abonneert, stort je 14,5 € extra met vermelding "Nieuw lid+Natuur.Focus+Natuur.Oriolus

Voor de jongsten: word lid van JNM – Jeugdbond voor Natuur en Milieu. Website: http://www.jnm.be/?pag=138&a=49&acta=35

Hoe verleng ik mijn lidmaatschap?

Via domiciliëring gebeurt dit automatisch.

Zo je niet met domiciliëring werkt wacht je tot het laatste nummer van Natuur.blad van het jaar; daarin vind je een overschrijvingsformulier om je lidgeld te betalen.

Ik ben geen lid van Natuurpunt afdeling De Wielewaal, maar ik wens mij te abonneren op hun tijdschrift “De Karekiet”. Hoe ga ik te werk?

Dit kan door 6 € te storten op rekening nr.BE84 8802 9892 6159 van Natuurpunt afdeling de Wielewaal, De Bist 2A, 2500 Lier. U ontvangt dan vier maal per jaar ons tijdschrift, boordevol natuur en informatie over natuur en onze talrijke activiteiten.

Ik verander van adres

Bel of mail naar Lindsay Otten (03 4112853). Zij doet het nodige.