Na al een aantal jaar intense samenwerking rond vogelwerking tussen de Natuurpunt afdelingen De Wielewaal en Oude Spoorweg, gaan vanaf vandaag de vogelwerkgroepen van deze afdelingen samen verder onder de naam Luscinia. Een nieuwe vogelwerkgroep over een groter werkgebied. Wij zien het alvast zitten!

Meer informatie vind je op www.luscinia.be of op deze pagina door door te klikken via het menu Studie & Educatie > Vogels.

Roodborst

De vooraf aangekondigde cursus 'vogels in tuin en park', staat gepland begin 2018, namelijk donderdagen 18/01, 01/02 en 15/02. De praktijkles zal doorgaan op 04/03/2018.

Voor wie graag wat meer te weten komt over de basis van het vogels kijken is dit een mooi begin. Laat je dus zeker niet afschrikken over het niveau. We beginnen bij het begin en vertrouwen erop dat je een hele hoop meer te weten komt over de vogels in jouw tuin of het park in de buurt.

Er zijn 3 theorielessen en 1 praktijkles voorzien. Meer informatie vind je op de website van Natuurpunt.

Vergeet zeker niet in te schrijven!

Tot dan!

Sinds kort staat er een FAQ pagina voor vogels online. FAQ? Yes, Frequently Asked Questions, oftewel vragen die regelmatig terugkomen. Heb je zelf een vraag over vogels? Laat het gerust weten! Wie doen ons best om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.