De nieuwe Karekiet was reeds aangemaakt toen midden maart de beleidsmaatregelen werden bekendgemaakt die alle groepsactiviteiten verboden (en dit erg terecht). Voor het lenteseizoen 2020 stonden een hele reeks activiteiten ingepland die heel wat bladzijden vulden in onze nieuwe Karekiet. We hebben nu (einde maart) nog geen zicht op hoe lang de strenge maatregelen zullen nodig zijn en weten dus ook niet welke van de voorziene activiteiten zullen mogen en kunnen doorgaan... Enkele activiteiten (van begin april) zijn alvast afgelast en bvb. de inhuldiging van educatief wandelpad Nazareth Zuid (voorzien voor 17 mei) is alvast verschoven naar voorjaar 2021!

Dus wil je weten of een bepaalde activiteit doorgaat, raadpleeg dan regelmatig de activiteitenkalender op deze website. We plaatsen er enkel die activiteiten in waarvan we op een bepaald moment zeker zijn dat ze zullen kunnen doorgaan. 

De nieuwe Karekiet (nr. 2 van 2020) is intussen al wel gedrukt maar zal voorlopig nog niet verdeeld worden omdat we uiteraard geen risico's willen lopen voor de gezondheid van onze bussers.

Karekiet online

Wil je die nieuwe Karekiet toch al eens raadplegen (in kleur) dan kan je dat op volgende manieren:

Indien je enkel de nieuwe Karekiet wil lezen klik op volgende link : 
Wil je de laatste 10 Karekieten nog eens digitaal raadplegen:
1) ga via internet naar de website  www.issuu.com
2) tik bovenaan in het veld naast ISSUU (met het symbool vergrootglas) het woord Karekiet 
3) indien er meerdere mogelijkheden worden aangeboden, kies gewoon Karekiet (zonder meer)
4) je ziet een aantal uitgaven van de Karekiet staan en kiest  de Karekiet die je wil lezen door er op te klikken
5) vergroot eventueel het scherm door te klikken op het icoontje rechts onderaan en wil je het nog groter zien, dubbelklik dan op de bladzijde en beweeg de bladzijde door ze met de cursor vast te nemen (hier terug uitgaan doe je door opnieuw te dubbelklikken)
6) blader door de Karekiet met de pijltjes op het scherm (links en rechts)
7) druk ESC om terug te gaan
8) bij beëindigen gewoon de website sluiten
 
We wensen dat iedereen gezond de volgende weken doorkomt. Geniet tussendoor ook al eens wanneer mogelijk van lentenatuur (met inachtneming van de opgelegde beperkingen)